[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Køb din plænerobot hos os og få mange flere fordele!

Læs mere nedenfor og tag endelig kontakt til os, så tager vi sammen en dialog om din have og dine ønsker.

Vi kortlægger din have og rådgiver dig, så du får en robotplæneklipper der passer til netop dit behov.

Sammen med dig kigger vi på din have enten på et online kort her i vores butik eller fysisk hjemme hos dig. Så vi sammen kan få kortlagt dine bede, flisearealer, hældninger m.m. og finde en løsning, så din robotplæneklipper kører mindst mulig, men mest effektivt for at få hele græsplænen klippet.

 

Mulighed for 2 års ekstra tryghedssikring efter garantiens udløb – i alt 4 års tryghed!

Når du køber din robotplæneklipper hos os, tilbyder vi at servicere den hvert efterår, så den er klar igen til forår. Hvis du vælger denne løsning, så giver vi dig 2 års ekstra tryghedssikring. Det betyder kort sagt i alt 4 år hvor du er dækket mod uforudsete udgifter pånær alm. vedligehold, som f.eks. nye knive.

 

Mulighed for finansiering

Vi tilbyder flere forskellige muligheder for finansiering af din robotplæneklipper. Du er med til at sætte finansieringen sammen, så den passer til netop din økonomi. Ansøg om lån til webshoppen

 

1. års service er gratis (værdi 1.995 kr.) – hvis du tilkøber montering

Vi vil rigtig gerne sikre os at du kommer bedst mulig fra start med din nye robotplæneklipper. Derfor vil vi rigtig gerne have lov til at montere den, så vi sikre os at der ikke opstår problemer. Hvis du lader os montere, så giver vi til gengæld første års service gratis.

 

Vi smutter ikke før den virker!

Vi udfører hele installationen – med professionel kabelnedlægger. Og sørger for at robotten startes op, så du kan nyde haven når vi kører igen.  Vi har investeret i både en lukket trailer og en professionel kabelnedlægger, så kort sagt har vi udstyret og er kompetente til at montere din robotplæneklipper, så effektivt og ikke mindst så elegant som muligt. Du har ingen grimme spor i din have, efter vi har været der og montere.

 

Kontakt os, så tager vi sammen en dialog om din have og dine ønsker.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Emne

  Kommentar

  [vc_row][vc_column][vc_column_text]
  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]