Cookie og privatlivspolitik

Oversigt:
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
6. Google Analytics
8. Brug af personoplysninger
1. Ejeroplysninger
Østergaards Skov & Have – Hedegårdvej 8 – 7361 Ejstrupholm, Tlf. 75772237, info@ostergaards-skovoghave.dk
2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies http://minecookies.org/cookiehandtering
4. Formål med cookies på mit website:
  • Teknisk funktionalitet, så jeg kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så jeg ved hvor mange, der besøger siden.
Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies: 5. Google Analytics Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout 6. Brug af personoplysninger Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og jeg indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold der er tilpasset dine interesser og hobbyer. Kontakt vedr. personoplysninger Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Østergaards Skov & Have, skal du rette henvendelse på Tlf. 75772237 eller info@ostergaards-auto.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Beskyttelse af personoplysninger Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i behandlingen af personoplysninger kan blive nødvendige. Jeg forbeholder mig derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør jeg det, retter jeg selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver jeg besked i form af en synlig meddelelse på hjemmesiden. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. Vi samarbejder med www.bilhandel.dk og www.tjekbil.dk  (HeyMate ApS) omkring vedligeholdelse af vores tilstedeværelse på Facebook og Google My Business.  Du gøres opmærksom på, at Bilhandel.dk har adgang til anonymiseret besøgsstatistik om din og andre brugeres adfærd på sitet og vores øvrige tjenester, som anvendes til brug for optimering af vores brugervenlighed og markedsføring.  Der tages forbehold for tryk- og tastefejl samt for eventuelle fejlopslag. Cookie deklaration: Cookies til statistik: Cookienavn:  Udbyder: Type: Udløb: _utm.gif google-analytics.com Pixel 2 år Formålbeskrivelse: Google Analytics tracking-kode, der logger oplysninger om den besøgendes browser og computer. Cookienavn:  Udbyder: Type: Udløb: collect google-analytics.com Pixel Session Formålbeskrivelse: Benyttes til at indsamle data om brugerens platform (PC, tablet el. mobil) og præferencer – Disse data benyttes af Google Analytics til at optimere hjemmesidens indhold og annoncerelevans.   Cookies til marketing: Cookienavn:  Udbyder: Type: Udløb: ads/ga-audiences google.com Pixel Session Formålbeskrivelse: Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder. Cookienavn:  Udbyder: Type: Udløb: fr facebook.com HTTP 3 mdr. Formålbeskrivelse: Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. Cookienavn:  Udbyder: Type: Udløb: IDE doubleclick.net HTTP 1 Ã¥r Formålbeskrivelse: Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren. Cookienavn:  Udbyder: Type: Udløb: test_cookie doubleclick.net HTTP 1 dag Formålbeskrivelse: Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies. Cookienavn:  Udbyder: Type: Udløb: tr facebook.com Pixel Session Formålbeskrivelse: Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. Cookienavn:  Udbyder: Type: Udløb: NID google.com HTTP 6 mdr. Formålbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. ID’et an ven des til at målrette annoncer. Cookienavn:  Udbyder: Type: Udløb: test_cookie doubleclick.net HTTP 1 dag Formålbeskrivelse: Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.   Uklassificeret: Cookienavn:  Udbyder: Type: Udløb: pagead/1p-user-list/# google.com Pixel Session Formålbeskrivelse: Uklassificeret Andet Dette er en tilføjelse og erstatter ikke eksisterende privatlivsvilkår, GDPR, og cookiedeklaration. Deklarationen beskriver de gængse cookies vi arbejder med og ved at tilføje dette, mindsker du risikoen for, at din forretning kan komme til at overtræde gældende lovgivning eller forbrugerombudsmandens retningslinjer. (Note til kunden: Cookiedeklarationen er ikke nødvendigvis fyldestgørende, men indeholder de oftest brugte cookies)