koebdinrobothosos 1 - Køb din robotplæneklipper hos os og få mange flere fordele!

Køb en robotplæneklipper hos os & få mange flere fordele

Vi kortlægger din have og rådgiver dig, så du får en robotplæneklipper der passer til netop dit behov!

Sammen med dig kigger vi på din have – enten på et online kort her i vores butik eller fysisk hjemme hos dig, så vi kan få kortlagt dine bede, flisearealer, hældninger m.m. og finde en løsning, så din robotplæneklipper kører mindst muligt, men mest effektivt for at få hele græsplænen klippet.

Mulighed for 2 års ekstra tryghedssikring efter garantiens udløb – i alt 4 års tryghed, hvor vi dækker uforudsete udgifter (gælder kun på alle SOLO-modeller)

Når du køber din robotplæneklipper hos os, tilbyder vi at servicere den hvert efterår, så den er klar igen til forår. Vi har forskellige pakker – hvor du enten selv kan levere og afhente eller du kan lade os gøre det hele. De fleste vælger den store pakke, hvor vi henter robotten, udfører service, vinteropbevarer den og kommer og sætter den i gang igen til forår – så slipper du for besværet.

Læs mere om vores servicepakker her

Bestil en komplet installation af din nye robot, samt igangsætning

Vi har faglige dygtige robot montører ansat, derfor tilbyder vi også at udføre hele installationen – med professionel kabel nedlægger. Og sørger for at robotten startes op, så du kan nyde haven når vi kører igen. Kort sagt, har vi udstyret og kompetencerne til at montere din robotplæneklipper.

Du har ingen grimme spor i din have, efter vi har været der og montere.

Kontakt os, så tager vi sammen en dialog om din have og dine ønsker

STIGA garanti - Køb din robotplæneklipper hos os og få mange flere fordele!

Op til 5 års garanti på alle STIGA robotplæneklippere, både G- og A-serierne. For at opnå garantien, skal robotten være købt efter 1. september 2022 og du skal have registreret din robot, enten i STIGA GO-app'en eller på STIGAS hjemmeside senest 30 dage efter købet. Læs mere her