FragtFast lav fragt og fuld returret

Eget service værkstedEget service værksted

RådgivningProfessionel og faglig rådgivning

Årets STIGA forhandler

Årets Stiga Forhandler

Østergaards Skov og Have, havde onsdag d. 12/9 den store og overraskende oplevelse, at blive udnævnt til Årets STIGA Forhandler ved STIGA’s årsmøde på Hotel Trinity i Fredericia. Indehaveren af Østergaards Skov og Have, Mikkel Østergaard udtaler: ”Vi er da utrolige stolte over at få sådan et skulderklap af STIGA og vi er også selv overrasket over hvor godt vi er kommet fra start med især salget af robotplæneklipper, eftersom det er første år vi har forhandlet STIGA og på trods af en meget tør sommer, som sikkert har voldt mange have-butikker problemer”.

STIGA er et mærke, som bakker deres forhandlere rigtig flot op – bl.a. har STIGA investeret mange ressourcer i et nyt butikskoncept og inventar. Dette får Østergaards Skov og Have rigtig stor glæde af, da de er i gang med at bygge helt ny butik på adressen i Ejstrupholm, som STIGA efterfølgende skal være med til at indrette med et rigtig stort udvalg af deres produkter. Indehaver Mikkel Østergaard glæder sig især til at kunne fremvise STIGA’s helt nye, innovative batterie-serie – Serie 500, som bliver lanceret i 2019.

Hos Østergaards Skov og Have takker man for den flotte udnævnelse og glæder sig til et forsat godt samarbejde med STIGA i tiden frem over.

Skriv et svar